Blog Karmelowy - kulinaria, lifestyle i uroda

tylko sprawdzone i pyszne przepisy z całego świata, lifestyle i moje ulubione perełki kosmetyczne

  • Strona główna
  • Przepisy
    • Dania obiadowe
    • Dodatki do dań obiadowych
    • Makarony
    • Mięsa
    • Przystawki
    • Ryby i owoce morza
    • Słodkości
    • Śniadanie
    • Zupy
  • Lifestyle
    • Restauracje i warsztaty
    • Testy i recenzje
    • Styl życia
  • Współpraca
  • Kontakt
You are here: Home / Poradnik / Ściąga kuchenna z serii wydrukuj i powieś na lodówce

Ściąga kuchenna z serii wydrukuj i powieś na lodówce

by Dzi Leave a Comment

Share the post "Ściąga kuchenna z serii wydrukuj i powieś na lodówce"

  • Facebook
  • Twitter

Bardzo często w moich przepisach piszę o możliwości sprawdzenia stopnia upieczenia mięsa przy pomocy termometru kuchennego. Na szczęście nie muszę pamiętać o tym jaki rodzaj mięsa powinien mieć jaką temperaturę wewnętrzną, gdyż ma na lodówce własnie poniższą ściągę. Zerkam, sprawdzam termometrem i już wiem, czy moje mięso można już wyjąć z piekarnika czy zdjąć z patelni.Poza tym, znajdziemy tu inne bardzo przydatne przeliczniki wag i objętości z innych krajów, jak i  składniki podstawowych sosów. Bardzo mi się to przydaje, mam nadzieję,że i Wam ułatwi to prace w kuchni.

Źródło: http://www.everest.co.uk/

ściąga-kuchennna

Share the post "Ściąga kuchenna z serii wydrukuj i powieś na lodówce"

  • Facebook
  • Twitter
Wersja do wydruku

Filed Under: Poradnik Tagged With: ściąga

« Łosoś w glazurze miodowo-musztardowej
Puree ziemniaczane z serem pleśniowym i pietruszką »

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Wyszukaj

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter

Facebook

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Kategorie przepisów

Archiwa

Instagram

Spróbuj czegoś nowego

Piersi kacze w sosie śliwkowym z figami / Duck breasts with plum sauce and figs

Co, gdzie, za ile jadamy „na mieście” – raport „Polska na Talerzu 2015″

Botwinka-ze -zparagami-Young-beet-soup-with-asparagus

Botwinka ze szparagami / Young beet soup with asparagus

Polędwiczka wieprzowa z pieczoną dynią i dressingiem miodowym / Pork tenderloin with roasted pumpkin and honey dressing

Kotlety wieprzowe w glazurze miodowo-pomarańczowej / Pork chops with orange and honey glaze

Tagi

białe wino chilli ciasto cukinia cynamon czekolada deser dodatek do dania głównego dodatek do dań głównych dynia Gordon Ramsay grzyby imbir jabłka jajka kaczka kapusta kuchnia azjatycka kurczak makaron miód mięso mozzarella obiad orzechy papryka parmezan pieczarki pomidor przystawka ryby ser sos sojowy szpinak słodkości Wielkanoc wieprzowina wino wołowina wypieki ziemniaki zioła zupa śniadanie święta

Reklama

O mnie

Mam na imię Małgosia, prowadzę tego bloga gdyż uwielbiam eksperymenty i nowe smaki. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu:)
Zobacz więcej

  • Bloglovin
  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
FlyB - Kulinaria
Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Durszlak.pl

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress