Jakiś czas temu miałam ogromną przyjemność uczestnictwa w warsztatach organizowanych przez Olej Wielkopolski, które poprowadził Damian Kordas, zwycięzca polskiej edycji Masterchefa!
Odbyły się one w sławnej już Hali Koszyki na ulicy Koszykowej 63 w Warszawie, pełnej świetnych restauracji i sklepów, gorąco polecam!
Ugoszczono nas iście po królewsku, jeszcze nigdy nie byłam tak dopieszczona kulinarnie jeszcze przed warsztatami:)
Sam Damian Kordas jest niezwykle sympatycznym, miłym i skromnym człowiekiem. Bawiliśmy się świetnie, szczerze mogę przyznać, że były to jedne z najlepszych warsztatów w których uczestniczyłam 🙂
Motywem przewodnim tych warsztatów były kwiaty jadalne, które zestawialiśmy z potrawami zaproponowanymi przez prowadzącego. Moja niezwykle kreatywna i utalentowana grupa zajęła się przygotowaniem zdrowych placuszków z kaszy gryczanej z siemieniem lnianym, podanych na hummusie z bobu. Ekstra pomysł! Jak widać nasz Masterchef bardzo aktywnie nam pomagał:)
Inna grupa przygotowała także bardzo zdrową rybkę.
Bardzo dziękuję za zaproszenie na warsztaty, bawiłam się świetnie. Poznałam też kilka bardzo sympatycznych osób, które serdecznie pozdrawiam!
[…] Czytaj Dalej (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]