Achhh co to były za warsztaty! Mogłam w nich uczestniczyć chwilę przed świętami dzięki uprzejmości Lidl Polska i Jabłek Grójeckich i było przepysznie. Jednak nie mogło być inaczej, gdyż prowadził je sam Karol Okrasa, uwielbiam go za jego profesjonalizm i poczucie humoru 🙂
Zanim dojechaliśmy na miejsce warsztatów odwiedziliśmy przetwórnię owoców, gdzie jabłka są przechowywane i myte, dzięki czemu w tak dobrym stanie możemy je kupić w sklepie.
Później pojechaliśmy do kompleksu pałacowego w Małej Wsi, gdzie czekał już na nas Karol z ekipą i stołami z przygotowanymi stanowiskami do pracy.
Zabraliśmy się do pracy i po niedługim czasie mogliśmy skosztować wszystkich pyszność, a zapewniam, że wszystkie dania były obłędne! Poniżej przedstawiam Wam relację fotograficzną z gotowania, zdjęcia przygotowanych dań i i przepisy przemycone przez Wisienkę, której bardzo dziękuję za ich udostępnienie 😉
I przepyszne dania:
przepisy
Jeszcze raz bardzo dziękuję za zaproszenie na te warsztaty. Było magicznie!
Wiewióra says
super warsztaty w doborowym towarzystwie! pozdrawiam cieplutko i zazdroszczę cichutko 🙂
Fabia says
ooo super 😀